Royal Canin

Hund - Royal Canin

Size health nutrition serien

Nyskabelse i den skræddersyede ernærings navn

I mere end 30 år har Royal Canins filosofi været den samme:
viden om og respekt for hunde og kattes reelle ernæringsmæssige behov og særlige krav til ernæringen.

Det helt specielle ved Royal Canin er, at vi tager udgangspunkt i dyret i vores forskning og produktudvikling.

Ernæringsmæssige løsninger

Fostret af videnskabelig forskning. Royal Canins ekspertise udvikles dels gennem tæt samarbejde med opdrættere og dyrlæger med særlig viden om ernæring, som deler deres erfaringer med os, dels gennem vores egne videnskabelige observationer.

En ekspertise, som yderligere styrkes af de informationer vi modtager fra forskere og specialister fra universiteter verden over.

 

Ernæring og sundhed - endnu et skridt i den rigtige retning

Med udgangsounkt i den nyeste viden om racehunde og de seneste fremskridt inden for forskningen flytter Royal Canin endnu engang grænserne for ernæring til hunde


SPECIAL FODER SERIEN:

Schæferhund

Royal Canin har udviklet et foder, som specielt er tilpasset denne elskede og værdsatte race.
- Giver pelsen næring og beskytter huden

- Beskytter leddene og forebygger ledproblemer

- Vedligeholder idealvægten samt sørger for den nødvendige energi i forhold til hundens aktivitetsniveau

 

Labrador retriever

- Labrador Junior: Hvalp fra 5 til 15 måneder

- Labrador Adult: Voksen hund over 15 måneder

 

 

VETERINARY DIET SERIEN:

Royal Canin har udviklet en række sygdomsdiæter, som efter en stillet diagnose, kan være med til at behandle, forebygge eller forhindre videreudvikling af en sygdom.
For at foderet skal have optimal effekt, er det vigtig at følge dyrlægens anvisninger og kun fodre med den anbefalede diæt.

OBESITY slankediæt har et højt proteinindhold, som sikrer bevarelsen af muskelmassen under vægttabet, giver en god smag samt bedre mæthedsfornemmelse. Foderet indeholder en øget mængde mineraler og vitaminer, som tilgodeser dyrets behov gennem vægttabsperioden.

Samtidig indeholder det chondroitinsulfat og glucosamin, som forebygger og afhjælper ledskader i forbindelse med overvægt. De essentielle fedtsyrer (omega 3 og omega 6) og spormineraler (Cu, Zn) giver en sund hud og en glansfuld pels.

streg
WEIGHT CONTROL vedligeholdelsesdiæt indeholder naturlige ekstrakter fra Garcinia Cambodgia's og den sammensatte linolsyre (CLA), som begge begrænser fedtvævets udvikling.

Chondroitinsulfat og glucosamin forebygger og afhjælper ledskader i forbindelse med overvægt og de synergistiske antioxidanters kompleks styrker immunforsvaret.

streg

URINARY er specielt udviklet til at støtte behandlingen af problemer i de nedre urinveje. Diæten hjælper med at opløse struvitsten/krystaller og forhindrer, at de kommer igen. Diæten er også med til at forhindre dannelsen af oxalatsten.

streg
HEPATIC

Leveren har flere end 1500 funktioner at opfylde, hvoraf de vigtigste er regulering af blodets indhold af glukose, aminosyrer og mineraler, hormonregulering, immunfunktionen mm.
Alle disse funktioner ændres i forskellig grad i tilfælde af en leverlidelse. Dermed spiller ernæringsmæssig støtte en vigtig rolle i behandling af leversvigt.

streg
RENAL
har et begrænset indhold af fosfortilskud, som bremser udviklingen af tilstødende lidelser, som igen vil forværre nyrelidelsen og ende med en afkalkning af knoglerne. De specielle antioxidanter (Flavanoler) har to hovedvirkninger: de forsinker cellernes ældnings-proces og forbedrer nyrernes blodtilførsel.

En forøgelse af Omega 3 fedtsyrer bremser tilbagegangen af nyrernes filtreringsevne.

streg
INTESTINAL er en diætetisk behandling af fordøjelsesproblemer, der begrænser fodermængden, og som består af næringsstoffer, der er let fordøjelige.

 

streg
HYPOALLERGENIC indeholder spaltet sojaprotein. Det udelukker altså fuldstændig kontakten mellem hundens organisme og de proteiner som forårsager allergien.

streg
MOBILITY SUPPORT
er en komplet diæt til voksne og ældre hunde.
Diæten bidrager til at holde leddene sunde og smidige på en naturlig måde.


Få information om flere  Royal Canin Produkter.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.