Royal Canin

Kat - Royal Canin

Vet Early Care serien

Katten er en meget produktiv art: Inden for to til tre år kan en hunkat blive familieoverhoved for mere end 300 efterkommere.

I dag fødes der flere katte end der er hjem til. Sterilisation/kastration gør det muligt at begrænse overproduktionen af katte.

Operationen medfører en hormonel ændring, der gør katten mere social og kan fordoble dens levetid.

For at bevare din kats gode helbred er det derfor vigtigt at give den et tilpasset foder, som tager højde for følgende:

 

I vækstperioden:
- følsomt fordøjelsessystem
- opbygning af immunforsvaret
- udvikling af kattens blivende tænder
Efter sterilisation/kastration:
- nye spisevaner
- en effektiv urinfunktion
- cellernes ældning
 

VETERINARY DIET SERIEN:

Royal Canin har udviklet en række sygdomsdiæter, som efter en stillet diagnose, kan være med til at behandle, forebygge eller forhindre videreudvikling af en sygdom.

For at foderet skal have optimal effekt, er det vigtig at følge dyrlægens anvisninger og kun fodre med den anbefalede diæt.


OBESITY
slankediæt har et højt proteinindhold, som sikrer bevarelsen af muskelmassen under vægttabet, giver en god smag samt bedre mæthedsfornemmelse.

 streg
WEIGHT CONTROL
vedligeholdelsesdiæt indeholder naturlige ekstrakter fra Garcinia Cambodgia's og den sammensatte linolsyre (CLA), som begge begrænser fedtvævets udvikling.

streg
URINARY
er specielt udviklet til at støtte behandlingen af problemer i de nedre urinveje.
Diæten hjælper med at opløse struvitsten/krystaller og forhindrer, at de kommer igen.
Diæten er også med til at forhindre dannelsen af oxalatsten.

streg
RENAL
har et begrænset indhold af fosfortilskud, som bremser udviklingen af tilstødende lidelser, som igen vil forværre nyrelidelsen og ende med en afkalkning af knoglerne. De specielle antioxidanter (Flavanoler) har to hovedvirkninger: de forsinker cellernes ældnings-proces og forbedrer nyrernes blodtilførsel.

streg
INTESTINAL
er en diætetisk behandling af fordøjelsesproblemer, der begrænser fodermængden, og som består af næringsstoffer, der er let fordøjelige.
Mave- og tarmlideler er en af de tre vigtigste årsager til et besøg hos dyrlægen. Dyr i alle aldre kan være ramte. 

streg
HYPOALLERGENIC

En foderallergi kan udtrykke sig ved hudlidelser eller fordøjelsesforstyrrelser og sommetider begge dele. Som regel opstår foderallergien efter et eller to års indtagelse af det anvendte foder. Det er som regel protein-delen i et foder som er årsag til den allergiske reaktion.

 

For information om flere Royal Canin Produkter

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.